Blauw Agaat Collier - lengte 43 / 45 cm

Beschikbaarheid: Niet voorradig
Prijs/st.: € 65,00 65.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Blauw Agaat Collier - lengte 43 / 45 cm

Een mooie trendy blauwe Agaat (kleur is gelaserd) Collier met 925 Zilver.

Dit mooie blauwe Agaat collier is de ideale sieraad om te hebben. Het is afgewerkt met een zilveren magneet slot (925 Zilver). Een ideaal slot, nooit meer hulp van anderen of uren voor de spiegel staan om uw ketting om te doen. Het is in zijn geheel geknoopt, zodat de steen individueel nog eens heel mooi tot zijn recht komt. De kleur van dit sieraad is ingekleurd met laser, waardoor de structuur van de steen niet verandert en de kleur behouden blijft. Dit mooie collier kan besteld worden in twee maten, nml. 43 cm en 45 cm. Heb je liever een andere lengte, dan kunt u contact met ons opnemen via email: info@mydesignsieraden.nl. De afmetingen van de stenen zijn 14 mm.

Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Zij helpen bij het centreren en stabiliseren van de fysieke energie. Agaat geeft de kracht om Yin en Yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum instandhouden.

Genezing: Het stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieën. Agaat heelt de ogen, de maag en de baarmoeder, het reinigt het lymfestelsel en het alvleesklier.

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein