Workshop (info)
WORKSHOP SIERADEN MAKEN OP GOUDSMIDS-/JUWELIERSWIJZE
 
DATA: bij een min. inschrijving van in totaal 5 personen kan er een datum afgesproken worden.
PROGRAMMA: u kunt kiezen uit leren knopen of kettelen (met stiften en ringen werken).
De workshop duurt ca. 3 uren.
U leert op moderne wijze ouderwets parels knopen op goudsmidswijze. Het cursusmateriaal zal bestaan uit parels en pareldraad (Nylon powerdraad), waarbij u de techniek bijgebracht wordt. En natuurlijk ook de techniek om mooi en degelijk af te sluiten. Ook voor diegenen die niet meer zo makkelijk hun handen kunnen gebruiken is deze techniek goed om onder de knie te krijgen. Met deze moderne wijze van knopen kunt u na deze curus (met extra oefeningen) van elk materiaal een mooie sieraad knopen.
 
De workshop duurt ca. 3 uren.
Deelname aan deze workshop kan alleen als u de workshop parels knopen hebt gevolgt of reeds al kan knopen. In deze workshop wordt u geleerd hoe u grote knopen (dubbele of meerdere) knopen kan maken, met meerdere draden tegelijk kan werken en hoe u een collier moet maken waar geen slot op komt (dus hoe te knopen, dat deze ook mooi en stevig geknoopt is!).
 
De workshop duurt ca. 3 uren.
Met kettelen leert u een ketting maken met behulp van een stiftje.
Wat is kettelen nu precies? Het maakt niet uit wat je wilt maken: een ketting, armband, ketting met hangers, etc, je moet in ieder geval oogjes buigen om de stiften aan elkaar te bevestigen. Het buigen van de oogjes en met elkaar in verbinding gebracht te worden wordt kettelen genoemd.

De kosten per workshop zijn € 55,00 (incl. lesmateriaal) per persoon.
Indien u interesse heeft in een workshop, zet het product in de winkelwagen en rondt het bestelproces af, of geef het aan ons door of stuur een e-mail naar info@mydesignsieraden.nl en maak het lesgeld een week voor aanvang van de cursus over op onze rekeningnummer NL45ABNA0496767208 t.n.v. MYdesign Fashion met vermelding van naam, adres en telefoonnummer en data van de cursus van deelname.
 
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein