Webshop Keurmerk MYdesign Sieraden   Webshop Keurmerk    Scherpe prijzen    Gratis verzending vanaf €100,-

 Verzendkosten NL €5,95    Verzendkosten BE €7,95

 

UPDATE 28-02-2021:
 
Wij zijn vanaf maandag 01 maart 2021 weer geopend volgens onze gebruikelijke openingstijden.
 
Vanaf woensdag 03 maart 2021 is winkelen op afspraak ook mogelijk. Maak hiervoor minimaal 4 uren van te voren een afspraak via email: info@mydesignsieraden.nl
 
Voor het halen en brengen van reparaties en ophalen van bestellingen is een afspraak niet nodig.
 
Openingstijden vanaf 01 maart 2021:
 
Maandag: 12:00 - 16:00 uur
Di t/m vr: 12:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

---------------------

 

MYdesign is in 2006 van start gegaan met het verkopen van halfedelstenen in een winkel in het hartje centrum van Den Haag. Sinds de verhuizing naar de grotere winkel in Voorburg, wordt echter ook kinderkleding, zie website: LaraModa.nl, en tassen verkocht. De hoofdmoot wordt echter gevormd door de kettingen, armbanden, sieraden en de stenen waarmee deze gemaakt worden. Je kunt de sieraden dus kant-en-klaar kopen, maar ook de stenen los aanschaffen om zelf iets moois van te maken. MYdesign is dus niet zomaar een kralenwinkeltje. Er worden geen kralen van glas of plastic verkocht, maar uitsluitend mineralen, parels en 925 Zilver. Onze producten worden zorgvuldig en na strenge controles ingekocht. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Verder kopen we op een zeer efficiënte manier in, waardoor ook kostbare mineralen voor iedereen betaalbaar zijn.

Bezoek ook eens ons winkel aan de Koningin Julianalaan 136 in Voorburg en laat u verrassen door ons assortiment. Gratis parkeren met parkeerschijf (2 uur) en bereikbaar met openbaar vervoer Tram 2 en Bus 23.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein