Onyx met Melk Quartz Collier - lengte 2,0 m

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: 2-3 werkdagen
Prijs/st.: € 105,00 105.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Pin It

Beschrijving

Onyx met Melkquartz Collier - lengte 2,0 m

Een mooie lange ketting van Onyx en Melkquartz gecombineerd met zilveren ringen.

Dit mooie 2,0 m lange ketting gemaakt van Onyx en Melkquartz stenen gecombineerd met 925 Zilver kun je dragen in meerdere modellen. Je kunt deze lang dragen, in twee slagen of als een lekker volle ketting met meerdere snoeren. Heel makkelijk om te doen, je hoeft het alleen maar een paar keer om je hals heen te slaan. Tevens is deze halsketting ook niet al te zwaar door het gebruik van mooie 925 Zilveren ringen. Door de werking van beide stenen samen geeft je een enorme kracht om door alle omstandigheden makkelijker door te komen.

De grootte van de stenen is 14 mm x 16 mm.

Onyx geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Het zorgt ervoor dat u uw energie gemakkelijker kunt centreren en op een lijn met een hogere macht kunt brengen en dat u verbinding met geheel kunt maken.
Genezing: gebit, de botten, het beenmerg, bloedstoornissen en de voeten (bij pijn).

Quartz is de krachtigste genezer en energieversterker op de planeet vanwege zijn unieke kristallijne spiraalvorm. Het absorbeert energie, slaat haar op, geeft haar af en reguleert haar.

Genezing: Is een heelmeester en kan elke aandoening worden gebruikt ter verlichting. Het stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en verzacht brandwonden.

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein