Parel Collier Wit 7-8 mm met 925 Zilveren Magneetslot - lengte 43 / 45 cm

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Levering 1-2 werkdagen.
Prijs/st.: € 59,95 59.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Parel Coller Wit (zoetwater parels 7-8 mm) met 925 Zilveren Magneetslot - lengte 43 / 45 cm

Mooie ronde topkwaliteit van 7-8 mm parels. Het collier is in zijn geheel geknoopt, zodat elke parel goed beschermd wordt en dat elk parel hierdoor zijn schoonheid mag tonen. Het is afgewerkt met een zilveren magneetslot voor de comfort.

Om zulke ronde parels te verkrijgen duurt jaren (minimaal 5 a 6 jaar) om te kweken en hopen dat we alle mooiste ronde parels ook uit kunnen sorteren is een schaarste. Het collier is in zijn geheel geknoopt, zodat elke parel goed beschermt wordt en dat elk parel hierdoor zijn schoonheid mag tonen. Het is afgewerkt met een zilveren magneet slot voor de comfort. U kunt deze bestellen in twee maten, nml. 43 cm en 45 cm. Wilt u een afwijkende maat, mail dan naar info@mydesignsieraden.nl met uw maten.

Een parel is een hard, rond voorwerp dat door bepaalde weekdieren (hoofdzakelijk oesters, soms slakken) wordt gemaakt en dat opgevist wordt om als sieraad te dienen. De glans van parels hangt van de reflectie en de breking van het licht in de doorzichtige lagen af. Naarmate de laagjes dunner en talrijker zijn, is de glans fijner.

Meningen over het product (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein