Over Ons

MYdesign is in 2006 van start gegaan met het verkopen van halfedelstenen in een winkel in het hartje centrum van Den Haag. Sinds de verhuizing naar de grotere winkel in Voorburg, wordt echter ook kinderkleding, zie website: LaraModa.nl, en tassen verkocht. De hoofdmoot wordt echter gevormd door de kettingen, armbanden, sieraden en de stenen waarmee deze gemaakt worden. Je kunt de sieraden dus kant-en-klaar kopen, maar ook de stenen los aanschaffen om zelf iets moois van te maken. MYdesign is dus niet zomaar een kralenwinkeltje. Er worden geen kralen van glas of plastic verkocht, maar uitsluitend mineralen, parels en 925 Zilver. Onze producten worden zorgvuldig en na strenge controles ingekocht. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Verder kopen we op een zeer efficiënte manier in, waardoor ook kostbare mineralen voor iedereen betaalbaar zijn.

Het assortiment stenen – in allerlei vormen en formaten - is enorm. Verkrijgbaar zijn amethist, agaat, aventurien, bamboe koraal, berg kristal, jade, jaspis, lavasteen, maansteen, marmer, onyx, (zoetwater) parels, quartz, rozenquartz, sodaliet, serpentijn en turquoise. Aan de meeste van deze stenen worden ook genezende krachten toegeschreven. Wij geloven daar heilig in maar we benadrukken wel dat de stenen niet direct genezen, maar meer de genezing stimuleren. Zoals de bergkristal. Bergkristal is een steen met een enorme kracht. De steen reguleert energie, absorbeert energie en geeft energie. Ook kan de steen de werking van andere stenen versterken. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Jade werkt weer sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft bovendien een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, de vruchtbaarheid en op het bevallen.

Zoals gemeld is in de nieuwe zaak echter ook volop kinderkleding en accessoires verkrijgbaar. Jasjes, sweaters, sweatvesten, truien, vesten, kinderpyjama's, kinderdekens, jongenspakken/kostuums, feestjurken en bruidsmode voor meisjes, maar ook sjaals, tassen en andere accessoires. We voeren niet echt bepaalde merken, maar importeren alles wel zelf uit Parijs en Duitsland. Overigens beschikt de winkel – uiteraard - ook over een eigen webshop: www.mydesignsieraden.nl waarop alle stenen en sieraden te bestellen zijn.

De winkel aan de Koningin Julianalaan 136 in Voorburg (voldoende gratis parkeerruimte met parkeerschijf) is geopend van:

Maandag: 12:00 - 16:00 uur
Dinsdag: Gesloten (Op afspraak geopend voor Private Shopping. Boek hier uw afspraak)
Wo t/m Vr: 12:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

De zaak is dan telefonisch te bereiken op tel. +31 (0)70 38 76 422. Buiten winkeltijden kunt u de zaak bereiken via e-mail: info@mydesignsieraden.nl


KvK nr. (Den Haag): 54707722
BTW nr.: NL128330041B01


De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:
Ondersteuning > Algemene voorwaarden

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein